Regn, åska och semester kassan

I går fick vi en välbehövlig dag med mörka moln, regn och åska. Ljuvligt men inte tillräckligt för att rensa upp helt.

På förmiddagen fick jag och maken gjort lite ärenden och efter lunch började han sitt arbetspass som lastbilschaufför. Han kommer hem ett par timmar på tisdag morgon fram till eftermiddagen och så iväg på nästa runda fram till torsdag morgon.

Jag fixade med ekonomin i går eftermiddag. Semesterns många räkningar skulle betalas. Blä! 25000kr i div campingar bensin båt och bro avgifter. Tror vi växlade in 10000 eller 15000kr till euro innan vi åkte. Några euro är kvar men inte mycket. Frågan är om det kommer någon eftersläntrande utgift till?

Det är för dyrt. Det är för mycket pengar. Tycker jag men inte mannen. Jag vill gärna vara hemma på semestern men det vill inte han. Det är svårt när vi tycker olika.

Fast visst jag har fått sett mycket, uppleva mycket. Frankrike, Paris, Disney Land, Normandie och mer där till. Det har varit en upplevelse. Vi gick ju i fotspåren efter andra världskriget. Intressant och hemskt på samma gång. Svårt att förstå. Där blev allt lite mer påtagligt då mycket eller allt är skapat och uppbyggt för att minnas och hedra alla som var med på D – day. I år var det ju oxå 75 år sedan som det hände.

Det är dyrt att uppleva…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s