Magi och kusiner

Vad har du gjort i helgen?

Här har vi varit på magisk underhållning, någon som är duktig på att trolla. Vi bestämde oss för att äta på restaurang innan showen, så skönt att slippa stressa med mat, bara sätta sig ner och äta gott.

Den här magiska mannen har vi sett tidigare. En gång för ca 20 år sedan (Hujedamig vad tiden går undan) och en gång för si så där 10 år sedan. Första gången var mormor med och andra gången var både mormor och storebror med. Denna gången var inte mormor med men lillebror var med och han tappade hakan ett par gånger under kvällen.

Jag trodde väll jag skulle få se något nytt men jag tror att det var same same som de andra gångerna. Lite tråkigt. Inga kaniner. Bara mer eld och ljud effekter. Några dansande hoppande och cross körande killar som blandade sig lite när magikern behövde återhämta sig lite.

A jag vet inte om jag är lite taskig här. Han kan ju trolla, det är ju inte det men ja jag hade nog väntat mig något nytt.

Vi hade i alla fall en trevlig familje kväll.

Den andre dagen firade vi några av kusinerna. Blev bjudna på god mat och tårta. Blir alltid så gott när vi är där.

Jag avslutade helgen själv med barnen. Maken körde till Stockholm med lastbil. Snö kaos och jag hoppas han kommer hem i natt. Kryper in under täcket hos mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s