Sjuka….

….igen.

Från ingen stans blev lillebror sjuk förra veckan. Eller det blir ju lätt så när de träffas i skolan igen efter ett längre lov.

Han lät förkyld, hade ont i halsen och ytterst lite feber, knappt 38 grader. Pigg men ville inte äta.

Över helgen blev det onda i halsen värre men febern försvann. Iaf har han fått vara hemma här i början av veckan då energin inte är på topp eftersom han inte kan äta.

Vi skrotar runt lite. Delar upp matte talen så det inte blir så många åt gången. Jag får läsa om vatten i NO boken, synd att tvings honom till det, spelar spel, äter frukt och myser.

När jag behöver iväg får han vara själv, det löser han ju galant och jag känner mig lite friare än tidigare då man var låst på grund av barnen.

Nu får vi se om fler bli sjuka. Mannen har aviserat en förkylnings blåsa så jag skall väll inte vara så närgången där om jag vill hålla mig frisk.

Tror att jag kan vara ganska mottaglig just nu. Mår som en kratta. Inget go i mig. Ingen energi. Allt är tråkigt. Vill inget. Blä!

Men det blir ljusare igen…rent bokstavligt blir det ju det. Bara sedan strax innan jul är det längre ljust på eftermiddagarna. Utomhuslamporna tänds innan det har börjat mörkna så det går på rätt håll.

Hur mår du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s