Det känns ju som söndag

Hela dagen i dag har det känns som söndag men det är ju måndag. Kan ju bero på att barnen är hemma då det är höstlov och det är världens gråaste väder ute.

Det har t o m snöat här hos oss. Det kom några flingor dalandes men de gick upp i rök innan de hamnade på marken.

I helgen stängde maken poolen ordentligt för i år. Redan för några veckor sedan stängde vi av värmen men lät cirkulationen vara i gång. Tydligen skall man vänta tills vattentemperaturen är under 10 grader med att stänga av just cirkulationen pg av alg och bakterier under vintern i vattnet.

Något vintermedel åkte i och fick cirkulera runt någon timme, bakspolning och sandfilter rening o sen tömning av vatten i systemet.

Taket är låst på alla ställen som går att låsa. Dörren till taket är extra låst för att inte öppnas under höststormarna. Vet inte hur många gånger vi har upptäckt att dörren stått öppen trotts att vi alltid låser om den, men låset är tyvärr bara ett väldigt enkelt lås. Alla hålighet täpptes för i en förhoppning om att vi skall slippa hitta drunknade möss i poolen.

Samtidigt som han fixade poolen fixade jag Julens jordgubbssylt till mandelmusslorna. Dessutom fick vi ju testa sylten så vi gjorde våfflor som efterrätt en av dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s