Önskan om att få i gång allt som det skall vara i höst.

Lillebror började skolan i torsdags förra veckan och han verkar gilla sin nya klass och nya fröken. Klasserna som var i våras blev splittrade och indelade på nytt, vilket jag inte gillar men inte kan påverka så det var bara att gilla läget och prata positivt inför honom.

De börjar dagen med en rörelserunda på 800 meter, knoppen skall visst jobba bättre efter det. Tror det kan vara bra, alla får frisk luft, rörelse, prata av sig, ställa om till skolan, även de som har en tendens att komma lite sent.

Jag har noll koll på om det blir fortsatt trumundervisning för honom och när, måste kolla upp det.

Scouterna flyttar från tisdag till onsdag och en timme senare än tidigare. Frågan är om vi oxå skall flytta på veckohandlingen till onsdagen istället för tisdagen som vi gjort tidigare?

I dag börjar storebror sin skola, han var på informationsmöte i går söndag och jag hade en önskan om hans schema men det var ett tillfälligt så där hänger mycket löst fortfarande. Blä.

Han har kommit in på sin drömskola, en dans och musikal skola. Det kommer att bli mycket kropps rörelse och han skall alltid komma till skolan nyduschad. Huga! Det här med toaletten alltså. Det blir ett pussel för att alla skall hinna få sin tid. Tur att jag är arbetslös och maken och lillebror inte har problem med morgonbestyren samtidigt i badrummet.

Dessutom har han, storebror, fått jobb på Mc Donalds där han sommarjobbade, så nu skolas han in där oxå lite grann, lite annorlunda att jobba egen sökt mot genom kommunens ungdomsförsorg.

Har märkt på honom att han blivit stressad av allt och vi får dämpa honom lite.

Maken har fått in lite jobb på företaget så frilansingen med buss och lastbil kommer att bli mindre och mera 8-17 jobb som golvläggare.

De betyder ju färre dagar för mig att rodda allt själv. Jag gillar det på ett vis, det är lite lugnare om bara jag får bestämma men ack så ensamt. Saknar famnen att somna i på kvällen.

Det är konstigt men inte förrän jag vet hur de andra har sina måsten tillåter jag mig själv att planera in mitt.

Är det det de menar med att vi kvinnor tänker för mycket på familjen och för lite på oss själva?

I vilket fall som helst skall det bli skönt när ALLA rutiner är i gång igen och man vet, har de flesta pusselbitarna på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s