Det både gav och tog energi från mig.

Det lite svalare vädret gav mig massor med ork och energi. Jag gick ju i gång med röjning av mina kläder. Så nöjd och ännu så saknar jag inget och ångrar mig gör jag inte heller.

Men det tog oxå en massa ork och energi från mig. Var tvungen att bara vara en dag. Bara göra det som behövdes av mig under dagen, som maten och barnen.

Så var ju maken hemma några timmar det ena dygnet och det tar oxå lite energi, det blir inte min planering utan vår och då blir det lätt lite rörigt.

Vi skulle dessutom tillbaks till läkaren med lillebror som ofta har några muskelsammandragningar i bröstet och vi skriver någon typ av smärtdagbok.

Mitt projekt att har startat igen och så fort jag kommer i gång på nytt med något så märker jag av att det tar massor med energi och jag orkar inte mycket mer den dagen.

Aja! Nu kommer snart vardagen tillbaka. Lillebror börjar skolan i morgon och storebror börjar på måndag, maken skall köra frilansing ett tag till.

Det skall bli skönt att få till någon struktur i tillvaron.

Jag kommer dock att sakna alla pooldagar, att bara skrota runt i trädgården.

Tycket du också att det skall bli skönt med rutiner och struktur i tillvaron?

2 tankar om “Det både gav och tog energi från mig.

  1. Här njuter vi av sista veckan innan skolan börjar, barnen har sovmorgon och jag har också lite lugnare tempo – skönt. Men samtidigt skönt med struktur och rutiner kan jag tycka. Dock blir det lite rörigt då jag ska iväg till Umeå med övernattningar nästa vecka, sedan Italien en vecka och så älgjakt på det, så ”riktig” vardag blir det först om tre veckor… Blir lite matt jag bara tänker på allt, så just nu tar jag en dag i taget 😀 KRAM

    • Ja rutiner är bra och en dag i taget oxå de perioder det blir mycket. Jag brukar ha svårt för att ta en dag i taget när det är mycket, märker direkt på mitt humör. Lycka till med allt, Umeå, Italien och jakten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s