Mera röjning

När det blir lite svalare och det blir inomhusväder då det regnar och blåser lite, ja då får jag liksom lite energi boost.

Jag har alltså fortsatt på temat röjning, dock inte i affekt för andra tankar än maken, utan för det var ett tidigare påbörjat projekt som jag inte var mogen att slutföra då.

Frågan är om jag egentligen var mogen för det nu men nu är det gjort.

I sovrummet har vi ca 4 meter långt klädes förvaring och jag misstänker att jag huserar 2/3 av den platsen. Kanske mer. Brukar väl vara så eller? Alltså att hon har mer plats än han till kläder.

När saker rensas ut därifrån samlas allt i ett klädskåp jag har inne på mitt kontor. Ett dubbelskåp. Bara för att riktigt känna av om det behövs eller inte.

För ett tag sedan började jag dra i kläderna i dubbelskåpet. Mycket åkte raka vägen ner i soporna men så kom det någon topp där jag fick känslan av att det var lite synd, kanske om…. Så jag la av med rensandet och tog inte tag i det igen förrän nu i helgen.

Två toppar åkte in i skåpet igen men resten åkte ut och ner i sopsäck.

Så tog jag mig in i sovrummet och började. Jag tror bestämt att hälften av det åkte i soppåsen. Så trött på alla kläder som bara hänger och inte används mera. Det tar bara massor med plats och energi. Det blir innestängt och sommarstugelukt.

Alltså! Det här med att röja. Det är ganska lätt att börja men ganska jobbigt att avsluta. Jag ÅNGRAR mig alltid när jag står där med all stryktvätt som måste göras.

Maken kommer snart hem efter några dagars borta jobbandes med både buss och lastbil, får se om han får blodad tand när han får se o lukta på min sida, numera halva utrymmet, av klädes förvaringen.

Vill han återta den plats som från början kanske var hans så får han rensa och tvätta.

Tyvärr vet jag att det finns mera att rensa…..vinden, garaget, ett annat förvaringsutrymme, barnens kläder….tror listan kan göras lång, men just nu får jag njuta av det som är gjort.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s