Röjning i affekt…

Vi var inte överens, maken och jag, i en situation och jag blev väldigt irriterad och för att inte riktigt tappa greppet och för att ha något att göra började jag samla ihop och sortera mm.

I sommar har jag gjort mycket saft och kan säga att det nästan tog slut lika fort som det blev färdig, men ingen orkar bära ut flaskorna i förrådet. Så jag samlade ihop massor med tumma flaskor, burka och annat som skulle ut i förrådet. Väl där insåg jag att det fanns massor med flaskor och burkar mm som ALDRIG blivit använda till det de en gång var tänkta till när jag sparade dem. Två stora lådor med glas och en stor låda med plåtburkar och lock, rensade jag ut.

Maken vet att jag velat röja i förrådet ganska så länge, närmare bestämt redan förra sommaren, tycker att det behövs röjas/ställas i ordning vart år, så han kom ut och erbjöd sig att hjälpa till att röja bland sitt.

Kanske för att mildra fruns humör…ni vet en nöjd fru….

Hela förrådet, en friggebod på 7 kvm, röjdes. Mycket var det som åkte på tippen. Kanske tog jag i lite , kastade lite för mycket, på grund av mitt humör, men nu är det borta. Nu kommer vi in igen i förrådet, ser vad som finns och får inte dåligt samvete över saker som skall göras och bara tar en massa plats.

Fruns humör kändes liks rensat efteråt som förrådet kändes 😉

När sen maken erbjöd sig att själv köra till tippen med alla sakerna, ja då var humöret på topp igen.

Brukar du oxå röja när du är arg och ledsen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s