Min egen läkare

Nu har jag läst ut min bok jag fick hem häromdagen. Så lättläst för en trött hjärna.

Åter igen inser jag att det ligger på mig själv att bli frisk. Vården kan inte ett skit. Men jag orkar inte. Jag har inte i heller kunskap och läkarna kan snacka omkull mig hur lätt som helst.

Iaf fick jag en fundering angående min huvudvärk som jag haft flera veckor nu. Jag har ju ändrat min levaxindos, bara för att proverna säger att mitt tsh är ändrat, mitt mående var där inget fel på, inget som jag kände.

Är det rätt att ändra på medicineringen då? Utan att fundera vidare?

Jag har haft det turbulent runt mig i 9månader. Skulle det kunna vara därför som mitt tsh är ändrat? Jag kanske borde göra något åt det turbulenta istället för att proppa kroppen full med levaxin? Tsh provet är ju bara en symtom på att kroppen reagerar på något, skall jag då ta bort symtomen och låta problemet ligga kvar? Hur tänker läkaren som vet att jag har haft det turbulent i 9månader?

Huvudvärken fick jag strax efter doshöjningen. Jag är helt inne på att efter provtagning, återgå till min gamla dos och se vad som händer med kropp och prover över tid, sommaren 2018. Inte helt säkert att jag har läkaren med mig i det men måste testa.

Det är skit jobbigt det här. Att själv behöva lära sig om sköldkörteln. Jag har ju inte den energin som behövs. Och utan energi går det inte att ta in och förstå. Det är bara att acceptera. Fortsätta lita på min Näringsterapeut och jobba lite mera med kosten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s