En resa…

Både maken och jag har fyllt 50 år och det firades med en resa till de spanska öarna.

Vi åkte till ön La Palma och staden Fuencaliente. Tyvärr ligger staden längst i söder och vid foten av den ena vulkanen vilket gör att staden är super liten och Hotellet blir en resort uran roliga affärer, marknader mm.

Vill man någonstans får man ta buss och vi drog till huvudstaden en dag men det blev oxå två ggr, både dit och hem, som lillebror blev så åksjuk att han kräktes. Själv blev jag oxå åksjuk men klarade mig från kräkandet.

Annars var hotellet fint. Maten var väl ingen höjdare men med all-inclusive fanns det alltid något att plocka utav från buffén.

Tydligen hade vi tur men vädret då det både innan och nu efter skulle bli dåligt väder, molnigt och regnigt. Vi hade sol, dock liiite för mycket ljusa moln för att jag skulle vara nöjd men vädret kan man ju inte rå på och får vara glad för det man får. Solbrända har vi iaf blivet.

Vet inte om jag stressar upp mig när vi åker men det händer att jag kan få migrän när vi väl kommer på plats och detta var inget undantag. Första hela dagen fick jag migrän och fick krama toastolen, inte kul att tillbringa en av de sol finaste dagarna på hotellrummet.

Tre dagar in på resan började maken må dåligt. Influensa mest troligt. Hög feber, frossa, ont i kroppen mm. Nu får vi se om vi andra oxå blivet smittade av honom.

Nu är vi iaf hemma igen och tvätteriet har startat för att tömma alla resväskor. Vi/barnen jobbar ikapp lite med läxor, det som inte hanns med på semestern måste ju göras nu.

Vad har du gjort på sportlovet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s