Konfirmation 

Har ju glömt att berätta att storebror konfirmerades förra helgen.

Underbart att det inte längre är så stelt med konfirmation som det har varit. Tror bestämt att vi/jag fick någon fråga som jag inte kunde svaret på. Nu valde de själva en pjäs att spela upp och den handlade om deras läger i Polen.

De sjöng, spelade (vår son) instrument, dansade och såg ut att ha en bra stund.

Under ett helt år har vi haft den dagen i våra tankar, kanske mest jag. Sonen tar ganska lätt på saker, det gör man ju i den åldern. Maken, herrar har ju, iaf min, en önskan om att göra allt enkelt. Jag, kvinnor, vill väll oftast fixa och piffa lite extra.

Vi gjorde en mix, väldigt enkelt. Jag valde att dämpa mig. För ett år sedan ville jag gå all in men mitt mående och oviljan från mina herrar så valde jag att göra det enkelt.

Vi bjöd på smörgåstårta och vanlig prinsesstårta, allt färdigköpt. Vi hyrde lokal. Det fanns porslin och allt annat man behövde. Jag rafsade åt mig en bukett rosor i matbutiken när vi handlade läsk, servetter och duk, satte dem en o en i små vaser och ut på borden. Fick en bukett bunden hos blomsterhandlaren att sätta på serveringsbordet.

Helt ärligt tror jag att sonen tykte allt blev bra och det är ju huvudsaken att han är nöjd.

Dessutom fick han bra gåvor, precis vad han önskade sig. Mest pengar som nu är insatta på sparkontot för bilkörkort. Jag tror det blir bra.

En speciell dag att minnas och nu väntar vi bara på gruppkortet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s