Kokos och saffransfisk

Veckans soppa….


Häll 2dl kokosmjölk i en gryta, blanda i 2dl matlagningsyoghurt, 1 grönsakstärning, 1/2pkt saffran och 1krm chilipeppar. Koka upp.

Tärna 500g torsk och vänd ner, låt sjuda i några minuter. Häll i 2dl gröna ärtor och låt allt bli varmt.

Nix detta blir det inte fler gånger. Det smakade inte illa men det är bara att konstatera att vi inte är kokosmjölkfantaster.

Däremot undrar jag om man kunde gjort något liknande fast med grädde och saffran.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s