Avundsjuk…

I morse när jag vaknade hade jag under natten fått ett sms av maken, ja det är så vi kommunicerar för tillfället, en bild på honom instängd i en cell på fängelset Alcatraz.

Han befinner sig alltså i USA på golvmässa. Hans gårdag, fredag, var den dagen som jag verkligen hade velat vara med på. Just det där fängelset, det hade jag velat se och så även att cykla över Golden Gate. Det hade visst tagit dem 1,5 timme att cykla över.

I natt när vi sover, deras lördag, skall de köra längs Highway One och ta sig till Los Angeles med stopp vid vingårdar och annat. Innan de sen åker hemåt får de se lite från Hollywood mm.

Tyvärr har jag min migrän och den ger sig tillkänna vid stress och väderförändringar. Att åka iväg med 100 andra människor, varav bara känna maken, ha ett digert schema att följa för att se så mycket som möjligt utan möjlighet till återhämtning på hotellet när JAG känner ett behov. Nej jag fick ångest bara av tanken. 

Ooooo så lämna mina barn i en hel vecka, hur skulle de ta det, hur skulle jag ta det…det var svårt.

Med tanken på lillebror som nu varit sjuk tog jag ju klart det rätta beslutet, jag hade ju aldrig klarar att åka ifrån honom, men lite mycket avundsjuk är jag på maken.

Vi får åka dit när barnen är stora och klarar sig själva och ja då vet ju maken allt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s