Jultomten

Vi har ju alltid haft lyckan att ha en Tomte som kommer till oss på Julafton. Bara en gång under alla dessa år fick vi ta en annan Tomte än VÅR Tomte.

Detta året kunde han inte, så är det, bara att acceptera. Vi hade lite olika funderingar om hur vi skulle lösa det hela, men vi var lite sent ute och alternativen kändes inte helt ok.

Så: Tomten smsade till makens telefon om att han hade sååååå mycket att göra, att han helt enkelt bara hade lämnat Tomtesäcken utanför vår dörr.

Våra barn, i alla fall den lille, köpte det hela med hull och hår. Han läste ju själv smset och det stod ju faktiskt att det kom från Tomten 😉

Alltså rusade ju all mot ytterdörren och öppnade, jo visst där låg ju en säck och i den fanns ju två paket som turligt nog var till de båda barnen.

En gitarrsträng till storebror, vilken han direkt monterade på sin gitarr och lillebror fick en pysselbok som sysselsatte honom fram till middagen.

Denna lösning kändes så himla mycket bättre än alternativen. Jag är riktigt nöjd och lillebror tyckte det var helt ok även om det hade varit roligare om Tomten hade haft tid att komma in om.

En tanke på “Jultomten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s