Badkalas

I går fick lillebror sitt efterlängtade barnkalas. Tackar mig själv för bra planering, det blir lite lugnare till det stora kalaset när detta nu redan är avklarat.

I torsdags när lillebror kom hem från skolan var han lite hängig och snart ganska varm men ingen feber. Konstigt. Natten gick bra och på morgonen kändes han som vanligt, bra färg, åt och drack, kanske mågot pipigare, han är en pipunge, men valet var ändå att låta honom gå till skolan och testa. Är man sjuk på fredagen kan man ju inte ha badkalas på lördagen. Det gick bra.

Eld och lågor, helt överlycklig översitt barnkalas. Vi var ju tidiga, för att vara först liksom. Han hoppade i meddetsamma och hade knappt tid att ta emot sina gäster. Lycka.

Kristdemokraterna stod och värvade medlemmar på badet och bjöd badgästerna på inträdet. För oss betyde det 30kr för 10 barn, 300kr bjöd de oss på. Tack snälla.

I går när vi skull spendera två timmar på badhuset var det betydligt varmare än vanligt. Tror nästan de hade någon typ av babybad innan vi kom. Vattnet kändes behagligt ljumet och jag hade absolut kunnat gå i. Här hade jag oxå varit förutesende, tagit på mig en luftig tröja och byxor model kapri men shitt alltså vad varmt det var. Vid något tillfälle kände jag hur mosig jag var i huvudet, fick ordna in kallt vatten i bringare. Hur klarar sig banvakterna?

När de badat i två timmar, ätit korv och glass var det skönt att det var slut och vi kunde åkte hem, fixade lunch och så hade lillebror paketöppning.

 

Helt salig över alla fina presenter. Det tenderar att bli finare och finare (läs dyrare och dyrare) presenter med åren. 
Roligheterna var inte slut här utan fortsatte nere i centrum med marknad, karusellåkning  och churros. Hos oss är det ofta en vana att vi på marknader äter vars en munk och så ville vi nu oxå men så såg jag dessa churros, känner mer till dem som spanska våfflor. I alla fall är de svårare att få tag på så vi valde dem och smaksatte dem med socker o kanel. Ljuvligt gott men vi saknade sylten och grädden som vi annars brukar kunna välja till.

Men vinken dag alltså. Helt slut i rutan somnade halva familjen i soffan på kvällen.

Annonser

2 thoughts on “Badkalas

  1. Badkalas, så skoj! Tur att han kunde genomföra det! Även mina har haft ett sådant kalas som de uppskattade. Önskar dig en fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s