Simskolan

Det blev aldrig av att dessa två päron letade efter äpple i dag. Jag satte mig ner med makens dator i gårkväll och trollade lite. Vet inte hur men fick den att fungera igen. Tror det handlar om handhavandet från makens sida. Det känns ganska skönt, att spara äpple kostnaderna just nu, nu när maken går hemma.

I dag var det simskola. Simskolefröken antyde om att lillebror vilken dag som helst kommer att lösa det där med simning utan puffar. I dag har han simmat 150m med puffar och tekniken har han nu fått kläm på. 

Simmar jättebra, men är så himla rädd för att sjunka. Det är inte lätt.Vi pockar och lockar. När han löser 6m ordentligt utan puffar och hjälp, får han 100kr. 6m är lika mycket som vår pool är lång, så det känns som om det är relevant att sätta det kravet nu. På simskolan jobbar de för 10m, tror nästa märke ligger där, så det blir ju en kombo av dem två.

Tänk om han lyckas simma 200m innan sommaren och avslutningen, så att han kan gå in i en leksaksaffär och plocka vad han vill. Dock tror jag att simborgarmärket är mera värt för honom, det låter så på honom.

I vilket fall som, behöver vi ju just nu hålla i pengarna, så att han kan få sina utlovade belöningar, direkt han har klarat av momentet, bra det inte blev något äpple i dag då.

Annonser

En tanke på “Simskolan

  1. Vad duktig han är! Är nog bara en tidsfråga innan puffarna ryker 😀
    Kan tänka mig det är lite olika när simkurserna startar runt om i landet. Här blir det fortsättningskurs som startar redan v 12. Lika bra köra på så länge pojken tycker det är kul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s