Lördag

Fy vilken hemsk mamma jag var i dag…. Jag tvingade upp mina barn kl7.30 när maken gick upp för att komma i väg till jobbet.

Mysigt att en ledig dag sitta till skenet av stearinljus och äta frukost medan det ljusnar där ute.

Lillebror ramlade ner i soffan med filt o kudde, tittade på tv och jag motionerade på gåbandet och storebror tog en dusch.

Vidare till affären och inhandlade det som saknades för lunch och middag. På väg hem cyklade vi förbi ett hus där det luktade ljuvligt gott och lillebror tyckte det luktade våfflor. Såååå sugna vi blev.

Vi ringde hem mormor och medan vi väntade på henne så åt vi lunch, städade, tvättade, plockade, spelade spel, sov en stund i soffan och hade det allmänt ljuvligt, jag och lillebror. Storebror väljer ju alltid kompisarna, så honom är man utan.

Att bjuda mormor på våfflor gjorde hennes dag och vi känner oss nöjda med den sociala biten med henne denna helg, känns skönt när man får till det.

Kvällen tillbringades i väntans tid, då vi väntade hem maken efter sitt jobb. Han kom dock några timmar senare än tänkt, tråkigt. Det som kunde blivit en kortare men dock en lördagskväll med hela familjen blev säng gång direkt när han kom hem. Tråkigt.

Men så mycket vi hunnit med och så nöjda vi annars är med denna tidiga lördag. I bland är det bra att gå upp tiiiiiiidigt.

Annonser

One thought on “Lördag

  1. Här jobbade maken i går så då passade vi på att få saker gjorda här hemma, tvätta m.m. samt hälsa på mormor och morfar 🙂 Så det blev en bra söndag! Hoppas ni får en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s