Energi

Oj oj vilken energi jag ligger inne med i dag, kan det vara det fina vädret, kallt och soligt och så detta festliga med stadens skylltlördag.

Upp efter en lagom sovmorgon till kl9.00. Lugn frukost med bara fokus på lillebror då storebror sov borta. Som han njuter när han får prata och ta upp all vår tid. Några maskiner tvätt. Undanröjning och en massa annat smått innan vi drog i väg till stadens gator och torg.

Det bjöds på mycket, godis, pepparkakor, kaffe, glögg, dricka, korvar och jag vet inte allt. Lika mycket kunde man handla, varma munkar, varma klenetter, mandelmusslor, godis, varm korv, varm hamburgare och säkert mycket mer. Och så hade vi ju då alla julstånden som skulle försöka sälja det de hade och alla butiker som vart öppna. Tomtar i alla olika storlekar och i alla hörnor. Vem är den riktige liksom?? Vi träffade på många av våra kändisar. Det blev många kramar och mycket prat, tills lillebror tyckte att det vart tråkigt.

Det roligaste var när lillebror blev erbjuden att få kasta pil. När han kastar sin första pil på tavlan berättas det för oss vuxna, att om man träffar mitt i prick, vinner man ett paraply. Gissa vart lillebror träffade?? Japp! han fick ett paraply med sig hem och vart helt överlycklig. Pappa fixade dock INGET paraply.

När vi kom hem fick jag ett riktigt ryck. Solen lätt skvallra om att mina fönster från insidan inte var lika fina som från utsidan. Alltså, sitter jag här nu med nyputsade och fina fönster. Lite till skall vi försöka få till i dag. Känns skönt.

Konstigt att solen och luften får en så välmående att man drar i gång med tråkgöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s