Jag njuter…

…av lugnet inför Julen.

Under oktober månad kraschade min träning helt och hållet, gåbandet och den planerade plankanengångomdagen kraschade helt. Det fungerade inte då det blev alldeles för mycket. Det var bara att lägga av. Och nu så har jag bestämt att det skall så vara året ut.

Jag har oxå detta år bestämt mig för att inte Julbaka, precis som förra året, JAG SKALL INTE BAKA och försätta mig i situationen att bli stressad över att inte orka och att behöva äta en massa som finns hemma, som sen slutar med att jag går upp i vikt.

Julklapparna till mannen är färdiga. Det ni, är oxå super bra, även om vi oftast inte ger varandra, så blir det ju ändå så att något litet skall fixas och så drar man ut på det alldeles för länge.

Förra året kom jag på att jag skall börja tidigare med att fixa in för första advent och det tänker jag göra detta året oxå. Bra. Skönt.

Storebror borde oxå kunna vara hemma och titta på adventskalendern på morgonen. Att få titta på morgonen ger ett sånt lugn inför hela dagen, så jag hoppas verkligen att han får möjlighet till det. Vi brukar ha det så mysigt, i mörkret, i skenet till de levande ljusen, med macka på tallriken och något gott i glasen som värmer i den lite kyliga morgonen.

Härligt och som jag längtar.

Nu kan det bli Jul 2014

Annonser

2 tankar om “Jag njuter…

  1. Låter klokt! Är så lätt man tar på sig tusen saker man ska hinna med, tex varför måste man baka tio sorters kakor när det räcker med att köpa pepparkakor och lussebullar?! Egentligen?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s