Bloglovin

Nu har jag fått till det där med Bloglovin också. Det är lite struligt att markera, klipp ut och klistra in via paddan. Nu har jag suttit vid datorn en stund, så då blev det fixat.

6 tankar om “Bloglovin

 1. Ah, jag blev följare nr 1 😀 Wiho!
  Jag måste erkänna att jag gillar ju egentligen att klämma och känna jag med på det jag ska köpa. Men jag avskyr att trängas bland hundra andra i en butik, särskilt nu när jag oftast har med mig barnvagnen, brrr!

  Hoppas du lyckas laga din fina lampa, håller tummarna för det!

   • Ja på mängder av sätt, om du följer många bloggar kan du använda bloglovin för att se när det har kommit upp nya inlägg.

    Hela sida handlar om att man ska följa och läsa bloggar på bloglovin. Och att bloglovin tjänar pengar på trafiken som den tjänsten genererar.

    Men jag tycker att det är en dålig tjänst och det är sådant hysteri om att ha många följare (man kan betala för att få följare). Det skapar mycket stress bland bloggare, vilket är synd. Jag skaffade bloglovin för att jag trodde att det var en bra sida att marknadsföra sig på. Men för mig passade det inte.

    Vad vill du använda bloglovin till?

   • Tack. Precis, fler läsare, smidigare för mina läsare och ev för mig med. Ogillar kanske om bloglovin tjänar pengar. Får läsa på lite bättre när jag har bättre tid. Mammsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s