Den gångna helgen

Vilken helg vi hade. Det var upp emot 25grader varm och vi njöt för fullt av vår trädgård.

Poolen håller fortfarande 29 grader i vattnet och med den solen och värmen som visade sig i lördags kunde vi dra bort taket och njuta.

DSC_0830.JPG

Dessutom kunde vi sitta ute och äta, frukost, lunch och kvällsmat, så ljuvligt. Det kändes som om man verkligen ville och borde passa på. Sista gången för i år liksom.

IMG_0151.JPG

IMG_0155.JPG

Vi fick gjort lite till i trädgården, så där inför vintern. En del stora leksaker är bortforslade till ett garage vi har, så även parasollerna. I friggeboden/förrådet blev det lite omstuvat och in åkte våra extra stolar till terrassen och dess dynor, skönt att slippa i uterummet där det tog lite mycket plats tycker jag.

Just nu är dynboxen tum, tänkte jag ville köpa mig en ny som passar in bättre, svart, men helt ärligt vet jag inte vart jag vill ha den, det finns inte plats och där den stod tidigare vill jag INTE ha den. Nu fick vi undan extra dynorna och då är det bara fyra dynor, de till terrassen, som ligger i uterummet.

Kanske kommer på något nästa sommar eller jag har väl kommit på men måste få maken med mig då det blir han som måste bygga. Det finns en hörna i uterummet där man skulle kunna bygga ett hög skåp där man kan ställa in dem i.

Uteplatsen har vi alltså fått använda en hel del och mitt segeltak har vi oxå provat vid flera tillfällen. Under vintern måste jag nog sy IN det lite, lite mycket häng men jag är ändå jätte nöjd.

IMG_0153.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0158.JPG

IMG_0159.JPG

IMG_0157.JPG

Ser här på bilderna att sonen bara hängde kroken över öglan och inte häktade i kroken ordentligt. En ganska enkel lösning men det vill till att ta ner när det börjar regna.

I går när jag kom hem hade plattläggarna varit här och fixat de sista plattorna, de som går till vatten utkastaren. Blev så bra.

IMG_0156.JPG

GÖTT nu är poolprojektet färdigt och jag känner mig riktigt nöjd med hur det blev. Det har dock varit mycket jobb och många beslut som skulle fattas på vägen. Saker som inte blev som de skulle men ändå blev bra.

Precis så som det brukar med projekt….

Annonser

2 tankar om “Den gångna helgen

 1. Så härligt med pool, det är vårt drömprojekt inför nästa år. Vi får väl se om det blir av!
  Angående mina konservburkar så tycker jag inte att det blir så vassa kanter, mer om man använder öppnare än om det finns sån där läskburksflärp… är det kanter tar jag helt enkelt hammaren och bankar in dem. Brukar funka. Annars kan man ju sätta typ en silvertejp på insidan som skydd.
  Jag använder oftast sprejfärg till mina burkar, finns i vilken färgaffär som helst. Dyrast är oftast bäst, tyvärr…
  Nån gång har jag använt lackfärg och det har också funkat.
  Hoppas du fick svar på dina frågor, annars får du hojta igen! 🙂

  • Tack snälla för ditt svar. Måste verkligen testa. Har tusen idéer i skallen, måste nog skriva ner dem, annars får jag bläddra mycket på din sida för att hitta dem igen. Ja poolen är helt underbar. Denna somnar har vi varit hemma mycket, åtta veckor, så den har verkligen blivit testad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s