När visionen…

…möter verkligheten i ett pågående projekt.

Ni vet vad jag menar eller hur? När man länge sett något framför sig, i tanken och sakta sakta kommer man närmre. Bit för bit läggs på plats och allt känns bara perfekt. Nästan för perfekt. Att man hade sådan koll redan INNAN man påbörjade projektet, att de skull bli så bra.

den känslan grusade sig lite när vi byggde poltaket, sargen runt poolen, det kunde blivit liiiite bättre, men det blev bra……riktigt bra för våra förutsättningar.

När vi byggde planket och min sitt hörna, den med hemma byggda lastpallar, så infann sig den där goa känslan, den där att det blev perfekt. Jag var såå super nöjd…

Nu gör vi om den gamla altanen, den gamla sitt hörnan….Åter igen får jag INTE den där känslan att allt klaffar, att allt blir perfekt, att det blir som jag tänkt mig.

Det svåra är att jag kan inte riktigt ta på det, vet inte vad det är som gör det eller det vet jag kanske…..det är FÖR robust, för grovt….

Det är svårt när man inte vet om man skall be maken avbryta eller fortsätta! Det kan ju faktiskt oxå bli väldigt bra men på ett annat sätt.

Brukar ni tittat på Bygglov?

Mija och även nu den nya inredaren brukar säga att de har en vision om hur det skall se ut, berättar det för Matte och han lyckas liksom alltid till att få till det precis som de vill. Det samspelet har jag nog inte riktigt med min man, det ligger nog inte på honom utan på oss båda.

Jag hoppas vi lyckas….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s