Egna fiskpinnar

Jag blir lite så där glyttigt glad när min familj godkänner min mat och är den helt från grunden blir jag ännu gladare.

Kan inte påstå att vi äter jätte mycket halv och helfabrikat men visst händer det både en och två gånger i veckan.

I dag gjorde jag egna fiskpinnar och egen kall sås till.

Torskblock som fick halvtina och skäras i mindre delar som vändes i ägg och ströbröd, stektes.

Gräddfil med dill och saft från 1/2 pressad citron blandat med salt och peppar.

Till detta hade jag nypotatis. Faktiskt riktigt gott.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s