Tankar kring poolhänget

Har haft lite tid till att tänka och planera lite inför sommaren och poolhänget som skall färdigställas. Poolen har flyttats fram ett par veckor, vi fick kalla kårar när det blev minusgrader här under januari och frågade om det gick att flytta allt från slutet av mars och framåt något.

Jag vill börja nu, NU, med att iordningställa, piffandet. Det blir inte så mycket piffande men lite möbler till poolområdet och någon typ av solskydd. Kanske någon växt oxå.

Har försökt övertala mannen till pallar, lastpall, men han är helt emot det. Det blir inte samma färg på träet om de skulle vara originalfärgen och att det skulle bli för svart om vi målade lastpallarna svarta. Vi har mycket svart i vår inredning ute.

Dock fick jag en snilleblixt, om vi bygger dem själv av impregnerat virke, så som uteplatsen och se DÅ blev det mera enhetligt i hans ögon. Jag hoppas.

Tänkte köpa några madrasser att lägga på lastpallarna och klä dem med något bra tyg MEN de måste ju vara vatten tåliga…hur gör jag det??? Kan man klä dem först med vaxduk och sen med ytter tyget?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s