Myror i trosorna

Ja men så vart det.

Det hela började med att lillebror beställde köttbullssallad till lunch. När så pastan var kokt, köttbullarna delade och grönsakerna tärnade då skulle vi ju så duka.

Nähä, vi skulle ju klart inte äta inomhus, det var ju fint väder ute, vi skulle ju klart inte heller sitta under parasollen på terrassen, inte heller skulle vi sitta på terrassen utan parasoll.

Vi skulle sitta på en picknick filt i gräset.

Jaha, om det nu bara var det som önskades fick det ju bli så. Allt lastades på en bricka och bars ut till den plats som lillebror valt ut och lagt vår filt på.

Där sitter vi och myser med vår mat när jag känner något som trillar innanför byxorna. Inte bra att vara svankig i ryggen. Stackars liten (läs: NOT) måste ha fått värsta skrämselhickan, när jag väl fått av mig till spritt språngande nakenhet, då hade den vingklädda myran tuppat av och han fick inte tillbaka medvetandet innan han klämdes ihjäl i en bit papper.

20130722-162311.jpg

Jag medger att jag är lite våldsam när någon stör mig medan jag äter, men vem vet vart den ville ta sig om jag inte stoppat den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s