Mörkläggning

I fredags skulle mannen koppla de två sista lamporna, de på husgaveln.  Han drog elkabeln genom väggen, kopplade med lamporna där ute och så skulle han BARA borra ner till pannrummet för att där koppla dem till stickuttaget. Själv stod jag vid spisen med fredagskvällens middag, liter mera avanserad än veckans mat….när ljuset slocknade i hela huset, så även spisen och allt annat.

Ljuvligt.

Elektrikern fick ju klart komma då han lyckats borra rätt på en ingjuten kabel som han inte hade en aning om att den fanns. Själv hade jag tur, kunde fortsätta med matlagningen då olyckan bara berörde en sektion/propp.

Morgonen efter upptäckte vi att brödrosten inte fungerade på sin vanliga plats, inte heller micran och då inte kökslampan, allt i en hörna av köket.

Elektrikern fick ju klart komma igen. De hade ju lyckats ”dra” loss den sektionens/proppens sladd när de skulle söka den sönderborrade el sladden.

Nu fungerar det hela, både invändigt och de nya lamporna på gaveln.

Jag är inte riktigt nöjd, det blev väldigt mycket lampor och dessa två sista på gaveln känns helt enkelt för mycket men är man två i huset får man ju jämka lite. Det lyser upp soptunnorna också så nu behöver man inte vara orolig för att gå ut o kasta soporna i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s