Oktober

Jaha! då var oktober här. Strumporna och de långa byxorna har åkt på den här veckan. Det är kallt. Vi har ännu ingen värme igång i huset men det känns ofta lite ruggigt kallt innomhus. När det är så där ruggigt på kvällarna tänder vi lite levande ljus, boar in oss i vars en filt och dricker en kopp tea. Det är mysigt.

I går skulle vi dra iväg till en stor blomsterbutik där de har Halloween landskap uppbyggt, knappt så man vågar gå in där. Jag skulle köpt någon höst blomma till entren, någon härlig fönster blomma och tittat och botaniserat bland alla saker de också säljer.

Men lillebror blev magsjuk. Barnens lediga dag så där mitt i veckan, makens och min semesterdag blev helt onödig. Det blev ingen utflykt. Det blev så tråkigt mest för att lillebror inte mådde så bra.

På eftermiddagen kom i alla fall elektrikern och satte in våra spotisar under taket, i sparklådan som vi byggt och fixat med för ett tag sedan. Det blev så super fint om man bortser från makens klumpighet. Han hade borrat det ena hålet fel, i fel bräda, det blev snett. Han såg inte det. Elektrikern såg inte det men jag han bara precis runda hörnet av huset så såg jag det. Det som skulle lysa så fint på rad blev snett.

Gör om och gör rätt. I dag fick maken klart fixa det och snart syns det inte något längre. Vi har oxå varit och handlat andra lampor till trädgården som skall fixas till, får se när det blir av. Denna vinter kommer att bli ljus i vår trädgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s