Sjuka

I morse kom mormor för att ta hand om en liten kille som mår bra men som varit dålig på att äta. Jag vågade inte lämna honom på dagis och hon ville gärna komma och passa honom.

Till middag tog jag mig hem för att avlösa henne. Tanken var att vi skulle luncha i hop innan hon tog sig hem men under förmiddagen hade hon börjat må dåligt. Frukosten hade kommit upp igen, så hon tog sig hem för att kurera sig.

Själv fick jag en väldig fart i att sanera badrummet. Det är helg så det skall ju göras ändå men det var väl inte min tanke att jag skulle göra på min lediga fredagseftermiddag men nu är det gjort. Handdukar ligger i tvättmaskinen och allt luktar och ser så rent och fint ut.

Jag fortsatte sanera i köket, kaklet fick sig en omgång, lika så mina vitvaror och hela arbetsbänken blev polerad. Nu känner jag mig nöjd.

Nu hoppas jag bara att den baskelusken som mormor fick kommer från lillebror, för då vet jag (hoppas) att jag inte blir smittad men är det något annat som hon dragit på sig så är det ju lätt att vi också kommer att få den baskelusken.

Nu håller vi tummarna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s