Kassler & broccolipaj

I helgen gjorde jag en paj med rester av kassler och broccoli. Paj har blivit en liten favorit här hemma och tom Storebror har börjat äta pajskalet. Jag njuter.

Använde färdiga deg plator (lite lat)
Lite kassler i tärningar
Lite lättkokt broccoli
Västerbotten ost i botten och på toppen
Äggstanning med lite kryddor i

175 grader i ca 40 minuter

Så ljuvligt gott det var med grönsallad till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s